Diane Keaton, foarte emoționată la întâlnirea cu Justin Bieber

Publicat pe

Actrița a fost invitata lui Ellen DeGeneres în emisiunea de vineri, ocazie cu care aceasta și-a exprimat sentimentele pentru artistul canadian.

Diane Keaton at the press junket for 'Darling Companion' at the Four Seasons Hotel in Los Angeles - 12 April 2012 FAMOUS PICTURES AND FEATURES AGENCY 13 HARWOOD ROAD LONDON SW6 4QP UNITED KINGDOM tel +44 (0) 20 7731 9333 fax +44 (0) 20 7731 9330 e-mail info@famous.uk.com www.famous.uk.com FAM44548

Întrebată ce părere are despre fostul iubit al Selenei Gomez, Keaton și-a exprimat admirația față de aspectul fizic al acestuia, spunând: Îmi place acel băiat'.

 

Moderatoarea a ținut să menționeze faptul că Bieber nu mai este un băiat, cântărețul având deja 21 de ani, moment în care Diane a declarat: Cu atât mai bine'.

 

De asemenea, actrița s-a arătat de-a dreptul impresionată de fotografiile care îl prezentau pe Bieber în ipostaze sexi, la bustul gol.

 

Cireașa de pe tort a venit în momentul în care Justin însuși a apărut în platou, Diane Keaton având o reacție memorabilă.

 

Vezi momentul mai jos!

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter