DiCaprio crede ca Obama reprezinta idealurile Amercii

Publicat pe
Leonardo DiCaprioActorul Leonardo DiCaprio care il sustine pe Barack Obama, candidatul democrat la presedintia SUA, a declarat la Paris ca un presedinte afro-american corespunde adevaratelor idealuri si visuri ale Americii.

DiCaprio s-a aflat in capitala Frantei cu ocazia premierei thriller-ului politic 'Minciuni de stat' in regia lui Ridley Scott in care joaca rolul unui spion.

'Strang pumnii ca el sa castige deoarece cred ca va aduce schimbari importante', a spus actorul, adaugand ca Obama este 'un om cu o politica remarcabila, un mare intelectual care stie ce trebuie sa faca.'

DiCaprio a declarat ca este implicat in mai multe proiecte legate de mediu, dupa ce anul trecut a realizat documentarul-eveniment 'A 11-a ora'.

'Sa speram ca politica legata de mediu va fi mai buna. Este aproape imosibil sa nu fie mai bine decat pe timpul administratiei Bush'.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter