Din cauza amenințării ISIS, Prințul George e păzit non-stop de forțele de securitate

Publicat pe de Oana Pantazi

Spre finele lunii trecute, Prințul George era amenințat de gruparea teroristă ISIS, care a luat în vizor familia regală britanică. Și cum părinții lui, Prințul William și Kate Middleton, au luat avertismentul în serios, acum Prințul George este păzit non-stop, numărul forțelor de securitate fiind sporit.

Prințul George e păzit non-stop de forțele de securitate, după ce a fost amenințat de gruparea ISIS.

Prințul George e păzit non-stop de forțele de securitate, după ce a fost amenințat de gruparea ISIS.

La finele lunii trecute, un mesaj jihadist a luat prin surprindere familia regală britanică, mai ales că amenințarea teroristă îl viza în primul rând pe Prințul George, fiul în vârstă de 4 ani al Prințului William și al Ducesei de Cambridge. Mesajul era alcătuit dintr-un vers dintr-un cântec jihadist. „Când vine războiul cu cântecul gloanțelor, coborâm în neîncredere, dorind represalii'este textul pe care teroriștii ISIS l-au făcut public și care i-a făcut pe membrii familiei regale să ia măsuri de securitate sporite. Membrii mișcării jihadiste i-au amenințat și pe ceilalți membri ai familiei regale – unul dintre cei vizați fiind Prințul Harry, căruia i-au promis că îl vor trimite în iad cu elicopterul lui Apache –, subliniind că nici ei nu vor fi lăsați în pace. Mesajul care le-a dat însă fiori tuturor a fost cel postat pe o rețea de socializare criptată, unde a apărut fotografia Prințului George, însoțită de textul: „Școala începe devreme'.

În pofida pericolului, Prințul George continuă să meargă la școală

Evident, în situația dată, familia regală britanică a fost obligată să ia în seamă această amenințare, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, Europa a fost ținta atacurilor teroriste asumate ulterior de ISIS. Drept urmare, pentru a preîntâmpina orice fel de potențial pericol, Prințul William și Kate Middleton au luat decizia de a instala forțe de protecție suplimentare atât la școala unde învață Prințul George, cât și în împrejurimile Londrei.

Prințul George continuă să meargă la școală.

Prințul George continuă să meargă la școală.

De altfel, sursele confirmă faptul că, la Școala Thomas’s Battersea, unde învață George, au fost luate măsuri de securitate sporite. Mai mulți ofițeri îl vor urma pe micul prinț peste tot, alături de mama și bunica lui, Carole Middleton, care vin cel mai des să îl ia de la școală. Cât despre ceremonia Trooping the Colour, ce va avea loc la Buckingham în acest weekend, aceasta se va ține ca de obicei și George va apărea, ca întotdeauna, în balconul Palatului, doar că forțele de securitate vor fi mult mai mari ca de obicei. Este de apreciat faptul că familia regală a refuzat să se retragă din vizorul public, în pofida amenințărilor ISIS și mai ales faptul că William și Kate continuă să-și ducă fiul la o școală obișnuită, deși cunoscutul militant islamist Husnain Rashid a încurajat formațiunea teroristă să-l atace pe Prințul George la el la școală!

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter