Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia, la 5 ani de când s-a mutat: "Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată"

Publicat pe

În urmă cu 5 ani, Magda Vasiliu s-a mutat în Italia și între timp și-a descoperit o nouă pasiune, care îi aduce bani frumoși. Fosta prezentatoare Prima TV recunoaște că pasiunea ei implică multă muncă, însă și satisfacția e pe măsură pentru că o bucură aprecierea clientelor sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Magda Vasiliu s-a mutat de 5 ani în Italia pentru a avea grijă de fiul ei, Vlad, care a împlinit deja 12 ani. Chiar dacă a recunoscut că îi lipsește televiziunea, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV nu se plictisește deloc. Se gândește serios să scrie o carte și, mai nou, și-a descoperit un nou hobby.

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia, la 5 ani de când s-a mutat: "Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată"Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia, la 5 ani de când s-a mutat: "Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată"

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia

Magda Vasiliu realizează în timpul liber genți unicat, produse handmade, cu flori lucrate manual, pe care le-a scos la vânzare pe câteva site-uri de profil, la prețul de 45 de euro. Modelele sunt unicat și se realizează pe comandă, potrivit click.ro.

Pe contul său de Facebook, Magda Vasiliu le-a arătat fanilor noile sale creații.

Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată.

Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…', sunt mesaje postate de Magda Vasiliu în dreptul pozelor cu gențile pe care le realizează, modele unicat, adevărate opere de artă.

Citește și: Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor.Carolina și Raisa învață la privat

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…’

Magda Vasiliu vrea să scrie o carte despre viața în Italia

Magda Vasiliu plănuiește ca, în perioada următoare, să își pună pe hârtie amintirile, dar și experiența „celor 5 ani în Italia'.

Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez.

Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător', a mai spus Magda Vasiliu pe social media.

Ce mesaj Magda Vasiliu la aniversarea fiului său, datorită căruia s-a mutat în Italia

Când fiul său, Vlad, a împlinit 12 ani, Magda Vasiliu a lăsat un mesaj emoționant. Fosta vedetă Prima TV s-a mutat în Italia pentru a-și trata fiul bolnav de cancer.

(…) Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută. Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui. Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani.

Nu există copil perfect și nici mama perfectă. Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori, dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu puțință', au fost cuvintele postate de vedetă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter