Directorul CIA susține că Putin a intrat în război cu patru ipoteze greșite: "S-a dovedit că..."

Publicat pe

Vladimir Putin a decis să atace Ucraina în noapte dinspre 23 spre 24 februarie 2022 și nu dă semne că ar vrea să oprească invazia. Directorul CIA, Bill Burns, a spus marți, 8 martie, că președintele Rusiei este decis să controleze Ucraina și a intrat în război pe baza unor ipoteze care de fapt s-au dovedit greșite. Care sunt acelea?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În data de 23 spre 24 februarie, Vladimir Putin a ținut un discurs televizat, în care anunța că urmează să atace Ucraina. La puțin timp după ce președintele Rusiei a făcut aceste declarații, s-au auzit primele bombardamente în mai multe orașe din Ucraina. Tensiunea este din ce în ce mai mare, iar liderul de la Kremlin nu dă semne că ar vrea să oprească războiul.

Directorul CIA susține că Putin a intrat în război cu patru ipoteze greșite: "S-a dovedit că..."Directorul CIA susține că Putin a intrat în război cu patru ipoteze greșite: "S-a dovedit că..."

Marți, 8 martie 2022, directorul CIA, Bill Burns, a spus că Vladimir Putin este „hotărât să domine și să controleze Ucraina', dar și faptul că acesta a intrat în război pe baza unor ipotaze. Iată care sunt acelea.

Citește și: Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Putin:'M-a cam băgat în sperieți'

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin:'Într-o cabană privată și foarte sigură…'

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin își apără tatăl, după ce a ucis o colegă, la filmări:„Eşti cea mai dezgustătoare…’

Citește și: Horia Brenciu, sfaturi în dragoste pentru fetele sale:'Intrați în relații, dar asigurați-vă că…'

Directorul CIA susține că Putin a intrat în război cu patru ipoteze greșite

Directorul CIA, Bill Burns, a spus marți că președintele Rusiei a întrat în război pe baza unui set de patru ipoteze. Mai exact, potrivit acestuia, Vladimir Putin crede că Ucraina este o țară ușor de intimidat și slabă.

De asemenea, președintele Rusiei mai credea că europenii, mai ales francezii și germanii, erau distrași și cu aversiune la risc. Cea de-a treia ipoteză este legată de faptul că liderul de la Kremlin credea că și-a „protejat' economia împotriva sancțiunilor și a creat o mare rezervă de război pentru rezervele valutare.

Și cea de-a patra ipoteză, Putin era încrezător că și-a modernizat armata și că erau capabili de o victorie decisivă rapidă la un cost minim.

„S-a dovedit că se înșală din toate punctele de vedere', a spus Burns.

Putin „a fost amestecat într-o combinație de nemulțumire și ambiție de mulți ani', a spus el, adăugând că președintele rus a creat un sistem în care propriul său cerc de consilieri este „din ce în ce mai restrâns', scrie G4media.

Vladimir Putin își avertizează vecinii

Putin a avut vineri, 4 martie 2022, o intervenție televizată de la reședința sa din afara Moscovei, cu ocazia ceremoniei de inaugurare a unui feribot în nordul Rusiei.

Președintele rus a averitzat țările învecinate cu Rusia să nu escaladeze tensiunile.

Nu avem intenții rele față de vecinii noștri. Dar i-aș sfătui să nu escaladeze situația și să nu introducă niciun fel de restricții. Ne îndeplinim obligațiile și vom continua să le îndeplinim’, a declarat Putin într-o intervenție televizată.

sursă foto- Profimedia

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă