Doina Teodoru a împlinit 33 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Scărlătescu iubitei sale

Publicat pe

Doina Teodoru a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Pentru că nu putea să rateze această ocazie, Cătălin Scărlătescu i-a făcut o serie de surprize iubitei sale. Ea a făcut senzație la iUmor, el este jurat de mulți ani la Chefi la Cuțite. Cu toate acestea, Cupidon nu le-a săgetat inimile pe holurile Antenei 1, ci totul a pornit întâi în Vama Veche, iar mai târziu a continuat în timpul unei petreceri. Chiar dacă actrița se temea inițial de renumele de crai al îndrăgitului bucătar, a decis într-un final să își asculte inima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu s-a ferit dintotdeauna să se afișeze cu vreo parteneră de viață, deși a recunoscut că a avut niște iubite fantastice. Însă, atunci când a apărut în calea lui Doina Teodoru, lucrurile s-au schimbat radical. Simpaticul Chef de la Antena 1 a prins parcă aripi, ba chiar a îndrăznit să se înscrie și el în nebunia emisiunii America Express, călcând pe urmele lui Sorin Bontea.

Doina Teodoru a împlinit 33 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Scărlătescu iubitei saleDoina Teodoru a împlinit 33 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Scărlătescu iubitei sale

Doina Teodoru a împlinit 33 de ani

Câștigătoarea sezonului 3 al emisiunii iUmor are toate motivele să fie fericită. Se iubește cu juratul Chefi la Cuțite, au participat împreună chiar și la America Express, împărtășesc aceeași pasiune pentru pescuit, iar lucrurile par să devină tot mai serioase între cei doi îndrăgostiți.

În data de 15 noiembrie, Doina Teodoru a împlinit vârsta de 33 de ani, iar Cătălin Scărlătescu a postat pe contul lui de Instagram o fotografie de la shooting-ul pentru Revista VIva, alături de trei emoticoane în formă de inimă roșie.

Citește și: Titus Alexandru, după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea, la Chefi la Cuțite: 'A fost să-mi fie promisă o amuletă'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au mutat împreună. Ce au făcut la prima lor întâlnire: „M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite: „Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează”

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas: „Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…' / EXCLUSIV

Ce surpriză i-a făcut Cătălin Scărlătescu iubitei sale

După ce a postat fotografia respectivă, juratul de la Chefi la Cuțite a decis să pluseze cu un gest cât se poate de romantic. Și-a dus iubita la restaurantul lui, deschis recent, acolo unde au avut parte de o cină ca în filme, cu stridii și șampanie, conform Fanatik.ro. Cei doi nu par să fie câtuși de puțin deranjați de diferența de vârstă de 17 ani dintre ei și își trăiesc intens povestea de dragoste, ca doi adolescenți.

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos.

La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot’, povestea Doina Teodoru, despre prima impresie în legătură cu actualul ei iubit.

Ce au făcut la prima lor întâlnire

Cătălin Scărlătescu era deja interesat de Doina și a început să facă tot felul de gesturi frumoase, până au ajuns la o primă întâlnire romantică. Privind în urmă, actrița dezvăluie că i-a plăcut pasiunea pe care el o pune în tot ceea ce face când vine vorba despre bucătărie.

„Prima întâlnire a fost foarte drăguță… El mă tot suna, îmi tot trimitea mâncare pe unde eram, pe la filmări, și până la urmă am zis: „Hai să și ieșim!. Și m-a invitat la el la bucătărie, pe terenul lui, evident, unde se simte el confortabil. M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele, evident că pe mine nu mă interesa asta. Dar mi-a plăcut să-l văd în elementul lui. Îmi place, cum spuneam, că este foarte pasionat de ceea ce face. Ăsta e un lucru important”, a declarat Doina Teodoru, în exclusivitate pentru Revista Viva.

Sursă foto: Viva, Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter