Doliu la Hollywood. Actor din Seinfeld, găsit mort într-o râpă. Cadavrul a fost descoperit în iulie, dar abia acum s-a aflat al cui este!

Publicat pe

Este doliu la Hollywood! În luna iulie a acestui an, era găsit într-o râpă din Oregon cadavrul unui bărbat și abia acum a fost dată publicității identitatea acestuia. Este vorba despre actorul Charles Levin, cunoscut pentru rolurile din „Seinfeld' și „Annie Hall', pe care fiul său l-a dat dispărut de pe 8 iulie.

Doliu la Hollywood. Actor din Seinfeld, găsit mort într-o râpă. Cadavrul a fost descoperit în iulie, dar abia acum s-a aflat al cui este!Doliu la Hollywood. Actor din Seinfeld, găsit mort într-o râpă. Cadavrul a fost descoperit în iulie, dar abia acum s-a aflat al cui este!

Pe 8 iulie, Jesse Levin a anunțat că tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a dispărut. Actorul, care locuia în Grant Pass, Oregon, fusese văzut ultima dată pe 27 iunie.

Pe 13 iulie, autoritățile au descoperit pe un drum impracticabil automobilul acestuia, având în interior rămășițele câinelui actorului. Lângă automobil a fost găsită o gramadă de haine.

În aceeași zi, un cadavru a fost descoperit într-o râpă, însă abia pe 8 noiembrie acesta a fost identificat. Proprietara casei în care locuia actorul de mai mulți ani a declarat poliției că vânduse proprietatea, iar Levin trebuia să se mute pe 1 iulie, potrivit Associated Press, citată de Mediafax.

Poliția a percheziționat casa la momentul respectiv, dar nu a găsit nimic suspect. Decesul actorului a fost unul accidental, potrivit platformei de știri Oregonian/OregonLive. Se pare că mașina actorului a rămas blocată, iar acesta a plecat să caute ajutor, însă a căzut în acea râpă de la o înălțime de aproximativ 100 de metri.

Levin a jucat în numeroase seriale TV de succes, printre care „Night Court”, „Alice”, „Hill Street Blues”, „Doogie Howser, M.D.”, dar și în filme precum „The Golden Child” și „This is Spinal Tap”.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter