Dorotheea Petre, colega de platou cu Adrian Mutu si Harvey Keitel

Publicat pe
Dorotheea PetreDorotheea Petre va avea o vara plina, urmand sa joace in nu mai putin de 3 filme.

Dupa ce a acceptat propunerea de a aparea in productia „Marea Neagra', un film despre comunitatea romanilor din Italia in care ar putea juca si fotbalistul Adrian Mutu, Dorotheea se va intalni pe platourile de filmare chiar cu Harvey Keitel, potrivit site-ului cinemagia.ro.

Harvey si Dorotheea vor filma in Romania incepand din luna septembrie a acestui an, iar rolurile celor doi vor fi mai mult decat provocatoare. Pelicula va urmari povestea dintre un tata si o fiica care au o relatie ceva mai complicata.

Pana la intalnirea cu Harvey, Dorotheea va aparea in proiectul lui Catalin Mitulescu, „Un balon in forma de inima', scenariul fiind semnat de Mitulescu, dar si de castigatorul Ursului de Aur din acest an, la sectiunea scurtmetraj, Bogdan Mustata.

Dorotheea Petre a castigat in 2006 premiul de interpretare al sectiunii „Un certain regard' pentru rolul principal din filmul „Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii' regizat de Catalin Mitulescu.

Foto: arhiva Viva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter