Două cupluri celebre de la Hollywood se pregătesc de căsătorie

Publicat pe

Două cupluri celebre de la Hollywood sunt tot mai aproape de căsătorie: Jennifer Aniston şi Justin Theroux, respectiv Charlize Theron şi Sean Penn plănuiesc se pare să îşi unească destinele în acest an.

 

Despre Jennifer şi Justin, logodiţi din 2012, se spune că se vor căsători chiar la sfârşitul acestei luni, pe plaja Cabo San Lucas din Mexic, una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale actriţei americane.

 

Daca Justin este la primul mariaj, Jennifer se află la a doua căsătorie, actriţa în vârstă de 45 de ani fiind căsătorită cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005.

 

De cealaltă parte, Charlize Theron şi Sean Penn, cuplul care a surprins Hollywood-ul cu relaţia lor îşi trăiesc cu pasiune povestea de dragoste şi plănuiesc şi ei nunta care ar putea avea loc în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize şi locul în care cei doi filmează în prezent pelicula The Last Face', cu Sean regizor şi Charlize în rolul principal.

 

Mai mult, cei doi care sunt împreună de doar 8 luni, vor şi un copil, după ce Charlize l-a adoptat pe Jackson şi a descoperit cât de minunat este să fii mamă, iar Sean s-a ataşat incredibil de mult de puştiul de 2 ani.

 

Sean Penn are doi copii mari, născuţi în timpul căsătoriei cu Robin Wright: Dylan, de 23 de ani, şi Hopper, cu 3 ani mai mic.

 

Cea mai recentă apariţie a cuplului Jennifer Aniston –Justin Theroux a fost la premiera dramei HBO The Leftovers', în timp ce Charlize Theron şi Sean Penn au petrecut câteva zile romantice la Paris, fiind prezenţi la Săptămâna Haute Couture.

 

Şi de o parte şi de cealaltă dragostea a plutit în aer, fiind evidentă chimia care există.

 

Foto: Hepta

 

Două cupluri celebre de la Hollywood se pregătesc de căsătorieDouă cupluri celebre de la Hollywood se pregătesc de căsătorie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter