Dovada că Dan Bittman şi Monica Odagiu au început relația acum trei ani. Au fost discreți, dar fotografiile îi dau de gol

Publicat pe

În 2016, Dan Bittman şi Monica Odagiu au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece', însă apropiaţii celor doi susţin că ar fi fost deja împreună la momentul acela, de un an chiar. Nimic nu i-a dat de gol, însă, până în 2017 când amândoi postau pe conturile lor de socializare fotografii din aceleaşi locuri. Separat, evident.

Dovada că Dan Bittman şi Monica Odagiu au început relația acum trei ani. Au fost discreți, dar fotografiile îi dau de golDovada că Dan Bittman şi Monica Odagiu au început relația acum trei ani. Au fost discreți, dar fotografiile îi dau de gol

În vara lui 2016, Monica Odagiu era studentă la Actorie atunci şi era cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa şi participarea la „Vocea României. Iar Dan Bittman era Dan Bittman!

Întrebat ce anume a avut Monica Odagiu şi nu au avut alte fete, Dan Bittman a răspuns la vremea aceea: „În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor.'

Multă lume ar putea crede că atunci s-a înfiripat idila lor, însă persoane apropiate lor susţin că Dan Bittman şi Monica Odagiu ar forma un cuplu din 2015 chiar, cu un an înainte să cânte împreună. Monica avea puţin peste 18 ani atunci, iar Dan Bittman 53.

Acum trei ani, Libertatea publica o serie de fotografii postate de cei doi pe conturile de socializare, poze realizate în aceleaşi locuri, în acelaşi timp. Le puteţi vedea în galeria foto a articolului!

De-a lungul timpului, pe lângă burlacul Bittman au gravitat multe frumoase și celebre ale țării, fiind speculate nume precum: Tania Budi (culmea, bună prietenă cu Monica Odagiu), Sorana (ex-ASIA), Roxana (ex Trident), Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu.

În ciuda tuturor derapajelor, partenera lui Dan Bittman, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan, nu a reacționat niciodată și a preferat să se ocupe cu mare atenție strict de educația copiilor săi și ai artistului, Alex, Patrik și Marc.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă