Dragoş Bucur – Cum s-a transformat pentru un nou film

Publicat pe

Actorul Dragos Bucur apare complet schimbat în filmul Poveste de dragoste (titlul internaţional: Love Is a Story), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob (#selfie).

 

Pentru acest rol în care joacă rolul unui artist, actorul şi-a lăsat părul lung. Alături de el o întâlnim pe frumoasa Raluca Aprodu, cei doi interpretându-i pe Sebastian şi Aprilia, doi tineri artiști din zilele noastre.

 

În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare.

 

Filmul a fost selectat la prestigiosul festival de film de la Montréal, 'Festival des Films du Monde', în Canada, unde va rula pe 31 august şi 1 septembrie.

 

În România, lungmetrajul va fi lansat la finalul anului 2015.

 

Alături de Dragoş Bucur și de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora, Gabriela Popescu.

 

Dragoş Bucur – Cum s-a transformat pentru un nou filmDragoş Bucur – Cum s-a transformat pentru un nou film

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter