Dragoș Bucur, despre boala mortală cu care luptă de 17 ani: „Am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă”

Publicat pe

În urmă cu 17 ani, Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet, o boală gravă care poate fi mortală fără tratamentul necesar. Actorul și-a schimbat imediat stilul de viață și s-a obișnuit cu boala încât a ajuns să-i vadă și beneficiile.

Dragoș Bucur, despre boala mortală cu care luptă de 17 ani: „Am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă'Dragoș Bucur, despre boala mortală cu care luptă de 17 ani: „Am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă'

'Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea.' – spune actorul într-un interviu acordat la Pro TV.

Actorul, care este și gazda emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV, recunoaște că diabetul l-a disciplinat.

'Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge.

Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.  Nu spun că dacă aș putea să mă vindec mâine nu m-aș vindeca, Doamne ferește! Dar nu regret cu adevărat că mi s-a întâmplat treaba asta, că am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă.' – a mai spus Dragoș Bucur. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter