Dragos Bucur, in programul Shooting Stars de la Berlin

Publicat pe

Dragos Bucur este unul dintre cei zece actori europeni selectati pentru programul Shooting Stars, desfasurat intre 13-15 februarie 2010 in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin.

Noii ambasadori ai filmului european vor avea ocazia sa intalneasca actori, regizori si producatori cunoscuti si sa se lanseze intr-o cariera internationala.

Dragos Bucur este cel de-al treilea roman selectat in cadrul acestui program, dupa Maria Popistasu (2007) si Anamaria Marinca (2008).

Dragos Bucur

Iata cum a motivat juriul alegerea lui Dragos Bucur: „Actorul ne aminteste de cantaretul vrajitor din Hamelin, cel cu fluier fermecat. El se dedica cu atata intensitate interpretarii, incat publicul nu are de ales si trebuie sa-l urmeze. Cu enorm de multa precizie, el da viata conflictelor interioare ale personajelor sale si efectul este fascinant.'

Ultimul rol al lui Bucur este cel din pelicula Marti, dupa Craciun' regizata de Radu Muntean si aflata in post-productie. Actorul a terminat in urma cu cateva luni filmarile la productia The Way Back', care ii are pe afis pe Colin Farrell si Ed Harris.

Foto: arhiva Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter