Dragos Bucurenci revine in televiziune

Publicat pe

In octombrie, Dragos Bucurenci revine la TVR1 cu „Buna ca viata', o emisiune saptamanala de healthy lifestyle.

Ecologist convins si adept al unui stil de viata sanatos, Dragos Bucurenci face echipa cu Laura Belecciu, care in cariera ei de fotomodel a experimentat ce inseamna sa traiesti mereu pe fuga, dintr-un avion in altul.

Dragos Bucurenci Laura Belecciu

Ei vor incerca sa-i convinga pe telespectori ca le este la indemana sa traiasca mai bine, mai sanatos, si ca nici nu vor cheltui mai mult.

Din 12 octombrie, in fiecare luni de la ora 23.30, in emisiunea „Buna ca viata', Dragos Bucurenci si Laura Belecciu le vor spune romanilor ca alegerile pe care le fac astazi vor influenta in mod decisiv felul in care isi vor trai restul vietii.

Consumul de tigari, abuzul de medicamente, sofatul agresiv, workaholismul, comportamentul iresponsabil fata de mediu reprezinta factori de risc si afecteaza grav calitatea vietii. Cei doi prezentatori si invitatii lor nu doresc sa arate cu degetul si sa le spuna romanilor „cum stau lucrurile, ci pledeaza pentru echilibru si pentru masura in toate.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter