Drama actriţei Kelly Rutherford. A pierdut custodia copiilor ei

Publicat pe

Kelly Rutherford, actriţa cunoscută pentru rolul din serialul „Gossip Girl', a pierdut custodia celor doi copii, care vor rămâne în grija fostului soţ, Daniel Giersh.

 

Kelly Rutherford Ordered To Give Back Her Children To Ex In Monaco **FILE PHOTOS**

 

În vârstă de 47 de ani, Kelly locuieşte în Statele Unite şi a refuzat să se întoarcă la Monaco cu cei doi copii ai ei, acolo unde locuieşte tatăl acestora.

 

Judecător a decis ca Hermes şi Helena să locuiască de acum înainte alături de tatăl lor, în timp ce mama lor va avea dreptul de a-i vizita.

 

Cei doi foşti soţi vor petrece în mod egal vacanţele cu cei doi copii ai lor şi vor trebui să cadă de acord în privinţa educaţiei lor.

 

Kelly a divorţat de Daniel Giersh în 2009, chiar înainte de naşterea fetiţei lor şi de atunci cei doi îşi dispută custodia celor doi copii ai lor.

 

În această vară, actriţa a obţinut permisiunea de a-şi lua copiii în America, cu condiţia să-i aducă înapoi la Monaco. Kelly a refuzat să facă acest lucru, generând o nouă divergenţă.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter