Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din "Liceenii": a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soț

Publicat pe

Pe Cesonia Postelnicu o știm cu toții din „Liceenii”, mereu enegică, cu zâmbetul pe buze! Din păcate, actrița ascunde o mare suferință, în calitate de mamă: și-a pierdut fiul în instanță, în urma unui proces cu fostul soț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cesonia Postelnicu este o femeie puternică, însă ca mamă nu a putut să nu se lase doborâtă de faptul că nu va mai putea fi alături așa cum și-ar dori, de fiul ei. Vedeta s-a aflat mulți ani în scandal cu fostul soț, Emilian Simion, iar cei doi au ajuns în instanță.

Din păcate, sentința nu i-a fost favorabilă, iar custodia fiului lor de 17 ani i-a fost încredințată fostului soț.

Citește și: Irina Loghin a ajuns la spital, după ce soțul ei a fost depistat cu COVID-19:„Îmi vine să ies pe geam, să plec!'. Care este starea de sănătate a artistei de 81 de ani

Potrivit deciziei dictate, actrița va avea dreptul la vizite și să-și petreacă vacanțele în compania fiului ei, însă totul se organizează după un program deja stabilit, potrivit redactia.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan se mărită! Cum a fost cerută în căsătorie:„Total neașteptat'

Actrița se poate implica în educația fiului ei

Se poate implica și în educație, fără însă ca decizia finală să fie luată doar de unul dintre părinți: atât ei, cât și adolescentul au un cuvânt de spus.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)', se arată în sentinţa magistraţilor.

Citește și: A murit Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche!Îmi vine să urlu la cer!'

Reamintim că Cesonia Postelnicu a mai jucat în filmele „Titanic Vals’ (1994), „Astept provincia’ (1995), „Semne in pustiu’ (1996), „Valsul lebedelor’ (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos’ (2005) şi a prezentat emisiunea ‘Curier de ambe sexe’.

De asemenea, ea a urcat şi pe scena Teatrului National, unde din 1994 până astăzi a jucat în piese precum „Ondine’, „Bădăranii’, „Călătorii cu mătuşa mea’, „Femeile savant’, „Egoistul’ şi „Idolul şi Ion Anapoda’.

Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din "Liceenii": a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soțDrama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din "Liceenii": a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soț
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter