Drama neștiută a lui Lady Gaga. Artista recunoaște că ia medicamente pentru schizofrenie: "Știu că am probleme mentale!"

Publicat pe

Lady Gaga a confirmat problemele grave de sănătate de care suferă și care până acum erau doar bănuite de cei care o cunosc. Artista ia medicamente specifice schizofreniei și tulburărilor de bipolaritate, complicațiile psihice severe fiind cauzate de multiplele abuzuri prin care a trecut când era adolescentă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Știu că am probleme mentale și uneori acestea mă fac să nu pot funcționa ca un om', a declarat Lady Gaga într-un interviu.

Artista a măturisit că se află sub medicație anti-psihotică, iar principalul medicament care o ajută să țină în frâu afecțiunile de care suferă este unul prescris pacienților care se confruntă cu schizofrenie și tulburări de bipolaritate.

Cântăreața susține că a început să consume medicamente după multiplele abuzuri pe care le-a suferit încă de la vârstă de 19 ani, care au lăsat-o cu traume severe, citează spynews.ro.

Invitată să vorbească la una dintre cele mai celebre emisiuni tv din Statele Unite, Lady Gaga a explicat ce se întâmplă cu psihicul ei și cum se manifestă tulburările mentale de care suferă.

„Am avut o pauză psihotică, voi explica ce s-a întâmplat. Iată creierul meu, iată centrul. Am fost târâtă groaznic într-o depunere a instanței, iar partea aceasta a creierului, unde stai centrat și nu te disociezi a mers așa..s-a trântit în jos. Tot corpul meu a început să tremure și am țipat', a povestit cântăreața.

Drama neștiută a lui Lady Gaga. Artista recunoaște că ia medicamente pentru schizofrenie: "Știu că am probleme mentale!"Drama neștiută a lui Lady Gaga. Artista recunoaște că ia medicamente pentru schizofrenie: "Știu că am probleme mentale!"

Întrebată unde se afla în acel moment, artista a precizat că totul s-a întâmplat la spital.

„Te desprinzi de realitatea pe care o știi. Nu ai nicio idee despre ce se întâmplă în jurul tău.', a mai spus Lady Gaga, menționând că îi este foarte greu să-și amintească prin ce a trecut și face tot posibilul să ignore afecțiunile de care suferă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter