Drama neştiută a Marinei Almăşan: fiica ei a vrut să se sinucidă din dragoste. Ce face şi cum arată astăzi tânăra de 30 de ani

Publicat pe

Marina, fiica Marinei Almăşan, a împlinit de curând 30 de ani şi pentru că se află departe de România, tocmai în Canada, mama ei a putut doar să-i transmită toată dragostea ei pe Facebook. Acum, mama şi fiica sunt fericite, au trecute peste momentele tensionate din trecut şi nimic nu pare să amintească momentul trist din urmă cu cinci ani, când tânăra ar fi încercat să se sinucidă din dragoste.

Drama neştiută a Marinei Almăşan: fiica ei a vrut să se sinucidă din dragoste. Ce face şi cum arată astăzi tânăra de 30 de aniDrama neştiută a Marinei Almăşan: fiica ei a vrut să se sinucidă din dragoste. Ce face şi cum arată astăzi tânăra de 30 de ani

„30 de ani face astăzi Marinuşa mea, şi-i face tare departe de mine… Nu-mi doresc decât să fie fericită! La mulţi ani, Balanţa mea, cea complicată!', a scris Marina Almăşan pe Facebook, pe 3 octombrie.

În urmă cu mai bine de cinci ani, când avea încă 24 de ani, Marinuşa studia cinematografia în Canada, la Montreal şi trecea prin clipe extrem de grele, care au determinat-o chiar, la un moment dat, să încheie socotelile cu viaţa. Cancan scria, în aprilie 2014, că fiica Marinei Almăşan a vrut să renunţe la studii şi să revină în ţară. Totul, din cauza unei suferinţe mari în dragoste pe care nici părinţii şi nici psihologul nu reuşiseră să o aline.

Marina fusese părăsită atunci de bărbatul cu care avusese un an de relaţie şi suferea îngrozitor, fiind chiar în punctul de a se sinucide.

Ele nu se mai înteleg bine de când mama ei nu mai este pe cai mari, cum era cândva. Georgică Cornu i-a plătit studiile în Canada. Tot el i-ar fi dat bani să-și cumpere un apartament, dar la sumă a contribuit și tatăl ei natural. Suferă foarte mult după iubitul sau. Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea', povestea, acum cinci ani, un apropiat al Marinei Almășan pentru cancan.ro.

Din fericire, ajutată de familie şi de prieteni, Marina – fiica din prima căsnicie a Marinei Almăşan, cea cu Dan Ungureanu, dinaintea mariajului cu Victor Socaciu- a reuşit să treacă peste acel episod care s-ar fi putut încheia tragic şi acum câteva zile a sărbătorit aniversarea a 30 de ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter