Drama neștiută a Vetei Biriș. Cântăreața a fost obligată să renunțe la rochia de mireasă, în ziua nunții, pentru că nu era virgină

Publicat pe

Veta Biriș este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România și chiar dacă fanii o văd zâmbind pe scenă, ascunde de peste jumătate de secol o mare supărare. În ziua nunții, artista care are 70 de ani acum, a fost obligată să renunțe la rochia de mireasă dintr-un motiv care ar stârni râsul tinerilor din ziua de azi.

Veta Biriș s-a măritat la doar 17 ani, însă în vremurile de atunci, oamenii trăiau după alte reguli și principii.

În urmă cu mai mulți ani, artista declara în emisiunea Agentul VIP' de la Antena Stars că marele său regret este faptul că nu s-a păstrat virgină până în ziua nunții. În consecință, îndrăgita interpretă nu a mai avut voie să intre în biserică îmbrăcată în rochia albă de mireasă sau să poarte coroniță și voal:

Eu am venit și am locuit la bărbatul meu o jumătate de an și în biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă. Cred că și acum regret, așa erau obiceiurile atunci la noi. Nu am avut coroniță, nu am avut cum era la noi șlaierul de mireasă, am intrat cu capul gol în biserică și după ce am ieșit din biserică m-a gătit la loc”, povestea Veta Biriș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro