Drama Oanei Radu. Tatăl ei a părăsit-o când avea doar 3 săptămâni: "Colegii lui râdeau de mine!"

Publicat pe

Oana Radu a fost părăsită de tatăl ei când avea doar trei săptămâni și a rămas în grija exclusivă a mamei ei, ajutată uneori de bunici. Oana Radu spune că nu a simțit lipsa tatălui pentru că nu a știut niciodată ce înseamnă să ai tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu îi este foarte recunoscătoare mamei sale, despre care spune că a fost și este modelul ei în viață, un om care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și vedea fata fericită. Cântăreața povestește că mama ei a fost atât de implicată în creșterea și educația ei, încât nu a simțit niciodată lipsa celui de-al doilea părinte.

Drama Oanei Radu. Tatăl ei a părăsit-o când avea doar 3 săptămâni: "Colegii lui râdeau de mine!"Drama Oanei Radu. Tatăl ei a părăsit-o când avea doar 3 săptămâni: "Colegii lui râdeau de mine!"

În 2015, Oana Radu a dezvăluit că tatăl a părăsit-o când avea doar trei săptămâni și chiar dacă l-a iertat între timp pentru asta, nu-l poate considera tată. Cântăreața dezvăluie că acum trei ani a luat legătura cu el, însă relația lor nu a putut fi refăcută niciodată și sunt ca doi străini.

Întrebată de un fan, pe Instagram, dacă mai ține legătura cu tatăl ei, Oana a răspuns că da, dar nu au relația pe care și-ar fi dorit-o.

„Țin legătura, da… dar nu avem o relație tată-fiică din păcate', a mărturisit Oana Radu, pe Instagram.

Citeste si: Ce probleme de sănătate are Oana Radu de la Bravo, ai stil!: „Știu cât e de greu să trăiești…”

Citeste si: Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă, după ce a slăbit 65 de kilograme

Citeste si: Scandalul se ascute între Oana Radu și Bianca Rus la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper ca aceste acuzații să le poți susține în instanță!”

Oana Radu este recunoscătoare pentru sacrificiile făcute de mama ei

În 2015, Oana a vorbit despre toate sacrifiiciile pe care a trebuit să le facă mama ei, căreia îi este foarte recunoscătoare.

„De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine.

Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el', spunea Oana Radu, într-o emisiune TV.

Cântăreața povestea cum că tatăl ei nu a ajutat-o niciodată și îi provoca multă suferință pe vremea când era copil.

Nu şi-a manifestat niciodată interesul faţă de mine. A venit o dată în vizită la mine, avea o pungă cu pixuri, mi le-a arătat pe toate şi nu mi-a dat niciunul.

Mami a tot sperat că va fi mai bine pentru mine dacă am un tată, iar când aveam 7 ani a intentat divorţ. La un moment dat am avut nevoie de un laptop, nu l-am primit. Mami era îngropată în datorii, iar la un moment dat am apelat şi la el. Niciodată nu m-a ajutat. Aveam 5 ani de zile şi-l sunam să-mi dea carioci şi colegii lui râdeau de mine”, a a mai spus Oana Radu, la acea vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter