După 13 ani de căsătorie, Julia Roberts e obsedată de soţul ei

Publicat pe

Julia Roberts s-a hotărât să dezmintă toate zvonurile de divorţ care au circulat în ultima perioadă. Prezentă la Gala Hammer Museum, împreuna cu soţul ei, Daniel Moder, Julia a lămurit lucrurile într-un mod care nu lasă loc de interpretări.

 

julia

Întrebată de ziariştii revistei People, ce o obsedează, actriţa a răspuns că soţul ei şi a arătat spre el. Cei doi sunt căsătoriţi de 13 ani, au împreună 3 copii şi au petrecut o seară frumoasă împreună, iar Julia a mai dezvăluit un lucru despre ea şi Danny, spunând că le place să-şi aleagă în mod reciproc hainele. La acest eveniment, actriţa a purtat o creaţie Bottega Veneta, care a fost, bineînţeles, aleasă de soţul ei.

 

În urmă cu o luna, despre cei doi s-a spus că sunt în pragul divorţului din cauza problemelor legate de bani. Actriţa i-ar fi dat în ultimii 5 ani câteva milioane de dolari tatălui lui Daniel, care a făcut mai multe împrumuturi.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter