După nunta fiicei sale, mama lui Meghan Markle este mai nefericită ca niciodată. E obligată să tacă!

Publicat pe de Oana Pantazi

După cea mai așteptată nuntă a anului, unde și-a văzut fiica mireasă, Doria Ragland este mai nefericită ca niciodată. Motivul? Deși, probabil, își dorește să-și trâmbițeze bucuria peste tot, mama lui Meghan Markle e obligată să tacă…

Doria Ragland, în dreapta fiicei sale, în fotografia oficială de familie.

Doria Ragland, în dreapta fiicei sale, în fotografia oficială de familie.

Nunta regală s-a încheiat de aproape două săptămâni, iar Prințul Harry și Meghan Markle și-au început oficial viața în doi. Cu toate acestea, Doria Ragland, mama actriței, nu trăiește chiar cele mai frumoase momente ale vieții sale, iar faptul că de acum este înrudită cu Familia Regală britanică probabil că nu i se mai pare deloc o binecuvântare. Conform publicației Radar Online, se pare că mama miresei este nefericită, după ce a fost obligată să semneze un document prin care i se cerea să păstreze confidențialitatea asupra tuturor lucrurilor care au legătură cu noua viață cu Meghan.

Doria Ragland (mama miresei), alături de Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei doi copii ai lor - Prințul George și Prințesa Charlotte.

Doria Ragland (mama miresei), alături de Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei doi copii ai lor – Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Doria nu poate mânca, vorbi sau deschide gura pentru a pomeni numele lui Meghan înainte de a anunța Familia Regală”, afirmă o sursă anonimă pentru publicația Radar Online. „I-au impus tăcerea și au făcut-o să semneze o înțelegere de nedivulgare”. Din păcate, acest aranjament nu-i va permite doriei să vorbească nici măcar cu cele mai apropiate prietene ale sale despre nunta regală, iar acest lucru poate fi extrem de tulburător pentru orice mamă de mireasă… „Prietenele ei au întrebat-o cum a fost nunta, cum a fost mâncarea, au vrut să știe dacă Meghan e fericită, și tot ce a putut să facă Doria a fost să ridice din umeri”, a explicat sursa. „Nu a spus un cuvânt. Este atât de trist. Biata femeie arată și se simte îngrozitor.”

Meghan Markle şi mama ei, pe vremea când viața actriței nu devenise subiect de contract...

Meghan Markle şi mama ei, pe vremea când viața actriței nu devenise subiect de contract și Doria nu era obligată să tacă…

Din nefericire pentru ea, Doria a trecut prin multe în ultima vreme, începând cu atacurile virulente pe care frații vitregi ai lui Meghan le-au instrumentat în presă împotriva ei și terminând cu rușinea pe care a produs-o fostul ei soț, Thomas Markle, cerând bani de la paparazzi cu puțin timp înainte de nuntă, rușine spălată' oarecum de infarctul care l-a împiedicat să participe la eveniment. Iar totul a culminat cu interdicția de a vorbi despre fiica ei fără acordul Familiei Regale britanice… Acum însă, Doriei îi e clar că, în spatele poveștii strălucitoare cu prinți și prințese, se ascunde și multă nefericire.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter