Dwayne „The Rock” Johnson a donat 1.500 de dolari pentru un cățeluș care-i poartă numele

Publicat pe

Fostul luptător de wrestling a venit în ajutorul unui patruped în vârstă de 4 luni care a fost abandonat în fața unui adăpost de animale.

Dwayne "The Rock" Johnson attends premiere of "Racing Dreams"  at SVA Theatre during Tribeca FIlm Festival at Ziegfeld Theatre  in New York, NY on April 25, 2009 by Joy Scheller/iPhoto

Animăluțul a fost găsit cu un fir metalic înfășurat în jurul porțiunii de jos a gurii și se confruntă cu probleme cardiace.

 

Organizația Saving SPOT' a făcut un apel la iubitorii de animale, sugerând că ar fi nevoie de 5000 de dolari pentru tratarea și îngrijirea cățelușului.

 

Aflând despre această acțiune de la o apropiată, actrița Michelle Trachtenberg, Johnson nu a stat pe gânduri și a făcut prima donație, în valoare de 1500 de dolari.

 

Cu ajutorul promovării cazului de către cele două vedete pe rețelele de socializare, oamenii au aflat în foarte scurt timp despre situația cățelului torturat și abandonat, reușind să strângă într-un timp foarte scurt 5.445 de dolari, mai mult decât își propusese inițial organizația.

 

Sursă foto: hepta.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter