E oficial! - Angelina Jolie asteapta gemeni

Publicat pe
Angelina JolieIn timpul unei emisiuni transmise in direct de la Cannes, Angelina Jolie a confirmat in sfarsit ceea ce lumea banuia: va naste gemeni.

Marturisirea a fost facuta in prezenta actorului american Jack Black, alaturi de care Angelina isi imprumuta vocea in productia „Kung Fu Panda'.

Invitata in emisiunea „Today' realizata de Natalie Morales si difuzata pe Access Hollywood, actrita a pus capat speculatiilor care au circulat in presa in ultima vreme.

Angelina a refuzat sa vorbeasca mai mult despre gemeni, precizand ca atat ea, cat si Brad vor sa pastreze discretia asupra acestui subiect.

Brad Pitt si Angelina Jolie mai au patru copii, trei dintre ei fiind adoptati: Maddox, de origine cambodgiana, in varsta de 6 ani, Pax Thien, din Vietnam, de 4 ani si Zahara, in varsta de 3 ani, din Etiopia. In urma cu doi ani, Angelina a nascut-o pe Shiloh.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter