E oficial: Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după patru ani! / Este Lady Gaga motivul?

Publicat pe

Bârfele privind relația pe butuci dintre actorul Bradley Cooper şi fotomodelul Irina Shayk sunt acum o certitudine! Este oficială despărțirea lor și presa străină pune acest lucru pe seama lui Lady Gaga.

E oficial: Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după patru ani! / Este Lady Gaga motivul?E oficial: Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după patru ani! / Este Lady Gaga motivul?

Relaţia celebrului actor Bradley Cooper şi a fotomodelului Irina Shayk s-a sfârşit după patru ani, confirmă People şi E!Online. Veştile despre despărţire apar la doar câteva zile după ce presa a relatat că Shayk s-a mutat din locuinţa lui Cooper, din Los Angeles.

Cooper, în vârstă de 44 de ani şi starul casei de modă Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani, au decis oficial să pună capăt relaţiei şi să rezolve pe cale amiabilă detaliile custodiei fiicei lor Lea De Seine, care s-a născut în luna martie a anului 2017, declară o sursă pentru People.

Cu doar câteva zile în urmă, o sursă a declarat pentru publicaţia The Sun că Shayk s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica sa. „Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat sursa, potrivit Mediafax.

Zvonuri despre despărţirea celor doi au apărut pentru prima oară în timpul campaniei de promovare a filmului „A Star Is Born', peliculă pe care Bradley Cooper a regizat-o şi în care a jucat alături de celebra cântăreaţă Lady Gaga.

Lady Gaga a fost nevoită să răspundă acuzaţiilor în cadrul unei emisiuni din Statele Unite. Întrebată de gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, cântăreaţa a răspuns vehement că nu are nicio relaţie intimă cu actorul. „Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi', a afirmat Lady Gaga, în timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live.

 

  

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă