”E plin de fete” - Noul single Vama

Publicat pe

Formatia Vama a lansat single-ul E plin de fete', o piesa dedicata tuturor fetelor superficiale. Melodia este extrasa de pe ultimul album al formatiei, lansat in 2008, la Arenele Romane, cei cinci membri ai trupei urmand sa filmeze in curand si un videoclip.

„Formatia Vama le saluta pe fetele care cred ca cea mai buna carte este una de credit si care stiu ca cerceii grei pun intotdeauna capul in valoare; pe cele care nu au masini smechere, dar stiu cum sa le obtina si pentru care soarele rasare in fiecare dupa-masa la solar.

Vama

Vama le felicita pe fetele care stiu ce inseamna cuvantul „haifaiv” si pe cele care sunt sigure ca Silicon Valley e cel mai tare lant de SPA-uri din lume; pe fetele care fac decat cateva greseli de exprimare si care stiu ca ID-ul de mess este cartea lor de vizita oriunde ar merge.

Vama le multumeste fetelor pe care nu le intereseaza cine sunt tipii de pe bancnote si care cred cu tarie ca pe hartia de 5 lei ar trebui desenat noul Mall. Aceasta pentru ca, fara ele, noul extras pe single Vama nu ar fi putut exista.'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter