„E vară-vară, e soare afară!”. Mai țineți minte trupa GENIUS? Ce mai fac Oana, Cezar și Ovi, la 18 ani de la despărțire

Publicat pe

Parcă a trecut o eternitate de când Oana, Cezar și Ovi cântau „E vară-vară, e soare afară!' și Genius se bătea cu Andre si 3 Sud Est în topurile muzicale. La sfârșitul anilor 90, Genius era una dintre cele mai populare trupe din România, dar acum 18 ani s-a destrămat și soliștii au dispărut din showbiz.

 

„E vară-vară, e soare afară!'. Mai țineți minte trupa GENIUS? Ce mai fac Oana, Cezar și Ovi, la 18 ani de la despărțire„E vară-vară, e soare afară!'. Mai țineți minte trupa GENIUS? Ce mai fac Oana, Cezar și Ovi, la 18 ani de la despărțire

 

În 2001, vestea că Genius se destramă a fost un adevărat șoc pentru fani care nu erau deloc puțini. Doar piesa „Macho Man' are peste 5 milioane de vizionări pe YouTube și era un mare hit printre adolescenții anilor 2000.

Chiar dacă trupa Genius nu a fost printre preferatele tale, cu siguranță ai fredonat măcar o dată: „Ola ola eee, macho man/ Ola ola eee, sexy baby/Ola ola eee, macho man/ Ola ola eee, loco baby!'.

„Încă mă recunoaște lumea pe stradă. E un fel de nostalgie generală. Toată lumea mă întâmpina cu cuvintele: ‘Ah, ce vremuri! Ce bine era, atunci!’  Eu cred că ar trebui să fim cu toții fericiți că am trăit perioadă aceea, împreună. Și dacă Genius a adus un sâmbure de bucurie în viețile lor, asta nu poate decât să mă bucure', spunea Oana în urmă cu doi ani.

Oana a dezvăluit motivele pentru care Genius s-a destrămat acum 18 ani:

„Cred că surmenajul fizic și psihic, și-a spus cuvântul. Nu a existat nici o fugă cu bani, cum s-a scris în presă la vremea respectivă, sau alte scenarii….demne de Hollywood'.

După despărțirea din 2001, fiecare dintre cei trei și-a văzut de viața sa. Oana a plecat în SUA împreună cu iubitul și colegul ei de scenă, Cezar. Cei doi s-au despărțit, iar Oana s-a întors în Timișoara, orașul natal. Nevoită să ia viața de la capăt, fosta solistă a trupei Genius s-a facut profesoară de canto.

Ovidiu Halmăgean are o firmă de producții video in Timisoara, iar Cezar Halmăgean lucrează în SUA, în domeniul IT.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter