Eagle Eye Cherry, invitatul special de la Vocea Romaniei

Publicat pe

Eagle-Eye Lanoo Cherry a poposit in Romania acum doua zile si a sustinut un recital pe scena de la Vocea României'. Autorul hitului Save Tonight' a ramas uimit de numarul mare de fete frumoase de la noi. Cu toate acestea, suedezul nu a fost uimit de Nicoleta Luciu, co-prezentatoarea emisiunii Vocea Romaniei'.

 

 

Cum te simti in Romania?
Eagle Eye Cherry: E prima data cand vine aici dar pot spune ca imi place. Oamenii sunt draguti si tara pare intr-o continua dezvoltare.
Ce ti-a placut pana acum si ce te-a dezamagit la tara noastra?
Sunt uimit de numarul mare de femei frumoase. Si gandeste-te, traiesc la Stockholm, unul dintre orasele cu cele mai frumoase femei din lume. Nu mi-a placut vremea de la voi, in special ceata. E mult mai densa ca in Suedia si din cauza asta nu am putut sa vad Casa Poporului.

Apropo de femei frumoase, ai fost invitat la Vocea Romaniei', acolo unde co-prezentatoare este Nicoleta Luciu, considerata una dintre cele mai atragatoare femei din Romania…
(mirat) Mmmm… da? Ce sa zic, nu prea e genul meu.

 

Foto: Libertatea.ro

 

Citeste interviul integral pe libertatea.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter