Membrii Echipei Nationale de Rugby fotografiati pentru calendarul Alexandru Ciucu

Publicat pe

Membrii Echipei Nationale de Rubgy a Romaniei au trecut printr-o transformare stilistica in dorinta de a ajuta copiii talentati. La initiativa creatorului de costume Alexandru Ciucu, sportivii au renuntat la echipamentul sportiv si au imbracat pentru o zi elegantele fracuri create de designer.

 

In aceste noi ipostaze, Stejarii s-au lasat fotografiati pentru Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013 pe care designerul il va lansa marti, 4 decembrie, in cadrul unui eveniment exclusivist, organizat la Atenee Palace Hilton Bucuresti.

Membrii Echipei Nationale de Rugby apar in cele 12 file ale calendarului in ipostaze de joc, pe teren, respectand regulile si disciplina partidei, insa schimband echipamentul sport cu costumele semnate de Ciucu.

 

Fotograful ales de cunoscutul designer pentru acest proiect este Alex Galmeanu, iar cei doisprezece sportivi selectionati din Echipa Nationala de Rugby sunt Madalin LemnaruOtar TurashviliAndrei UrsacheViorel LucaciCosmin RatiuFlorin  SurugiuGal CsabaIonut BotezatuDragos VasileMihai AdascaliteiMihai RoscaVasile Rus.

Proiectul exprima cele doua laturi contradictorii ale personalitatii masculine, prezentand, pe de-o parte, barbatul puternic, activ, dur si luptator, care pastreaza din instinctele primare, si remarcand, pe de alta parte, barbatul imblanzit, rafinat, elegant, perfect adaptat regulilor societatii moderne.

 

Se spune ca Rugby-ul este un sport dur si agresiv. Mi-am propus ca prin acest calendar sa aduc in prim-plan aceasta disciplina, punand-o insa intr-o lumina calda si umana, asa cum este ea de fapt. Un sport demn si elegant. Consider ca prin aceste valente rugby-ul se suprapune conceptual pe valorile de baza ale designului vestimentar clasic masculin. Mi-a facut o deosebita placere sa lucrez cu Nationala de Rugby a Romaniei pentru realizarea acestui calendar. Am fost foarte surprins sa vad cu cata naturalete si-au asumat sportivii in fata camerei de filmat un rol care la prima vedere parea atat de indepartat de felul lor de a fi', declara Alexandru Ciucu.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter