Eddie Murphy renunta la cinematografie

Publicat pe
Actorul american Eddie Murphy a anuntat in timpul unei emisiuni televizate ca renunta la cariera cinematografica pentru a se dedica rolurilor din musicaluri.

Eddie Murphy„La 50 de ani, dintre care 30 de cinema, am facut peste 50 de filme si ma intreb de ce mai sunt aici. Mi-a trecut vremea. Ma voi intoarce la musical.', a declarat Murphy in emisiunea Extra.

Dupa un debut fulminant in anii 80 („Politistul din Beverly Hills', „48 de ore', „Nopti in Harlem'), actorul in varsta de 47 de ani a sfarsit prin a juca in filme de mana a doua („Dr Dollitle', „Norbit').

In 2007, Eddie Murphy a reusit sa revina in prim-plan cu rolul secundar din filmul „Dreamgirls' pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur si a primit o nominalizare la Oscar.

Divortat, tata a sase copii, Murphy este recunoscut drept unul dintre cei mai buni imitatori, „victimele' sale preferate fiind Michael Jackson si Stevie Wonder.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter