Eddie Murphy va fi tată... pentru a 9-a oară

Publicat pe

La 54 de ani, actorul Eddie Murphy se pregăteşte să devină din nou tătic. Este primul copil pe care el îl va avea cu top modelul Paige Butcher, în vârstă de 36 de ani, împreună cu care este de 4 ani, dar cel de-al 9-lea al actorului.

 

Paige Butcher l-a cunoscut pe Eddie pe platourile de filmare de la „Big Mammas House 2'. Născută în Australia, aceasta mărturiseşte că nu face niciodată sport pentru că a fost mereu slabă. Surprinsă adesea la plajă, Paige îşi etalează corpul perfect în costume de baie din două piese, iar la evenimentele la care îl însoţeste pe Eddie, arată fantastic.

 

Eddie Murphy are 5 copii cu fosta lui soţie, Nicole Mitchell, câte un fiu cu fostele iubite Paulette McNeely şi Tamara Hood, dar şi un fiu, Angel, în vârstă de 8 ani, a cărui mamă este Melanie Brown, fosta componentă a trupei Spice Girls.

 

Vestea că Eddie va fi din nou tată a fost confirmată de agentul său în cadrul emisiunii „Entertainment Tonight', acesta precizând că bebeluşul se va naşte în luna mai.

 

Eddie Murphy a devnit cunoscut în anii 80, o dată cu apriţia în emisiunea „Saturday Night Live'. A urmat o perioadă de glorie pentru actorul de culoare, datorită unor filme ca „Beverly Hills Cop', „Doctor Dollitle' sau „Shrek', însă în ultima perioadă actorul a inteat într-un con de umbră.

 

Foto: Hepta

 

Eddie Murphy va fi tată... pentru a 9-a oarăEddie Murphy va fi tată... pentru a 9-a oară

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter