Eddie Redmayne este The Danish Girl în următorul lui film

Publicat pe

Câştigătorul Premiului Oscar de anul acesta, britanicul Eddie Redmayne este de nerecunoscut în prima fotografie care îl înfăţişează în noul lui film, The Danish Girl.

 

87th Academy Awards, Oscars, Arrivals, Los Angeles, America - 22 Feb 2015

 

Actorul îl va interpreta pe primul transexual din istorie. Povestea se desfăşoară în Danemarca anilor 30 unde artistul Einar Wegener se travestea pentru a-i fi model soţiei lui. Tot travestindu-se acesta a creat personaul Lili Elbe şi a suferit mai multe operaţii chirurgicale pentru a deveni femeie.

 

Eddie-Redmayne1

 

̎Cred că este cel mai sensibil rol pe care l-am interpretat până acum. Pericolele intervenţiilor chirurgicale erau foarte mari în acea perioadă, iar Einar a făcut un lucru extrem de curajos̎, a explicat actorul în vârstă de 33 de ani, care pare să aibă şansa unei noi nominalizări la Premiile Oscar.

 

Filmul a cărui premieră va avea loc anul acesta o are în distribuţie şi pe Amber Heard, actriţa care de curând a devenit soţia lui Johnny Depp.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter