Edward Norton refuza sa-l promoveze pe Hulk - Video

Publicat pe
Edward NortonEdward Norton, actorul care il incarneaza pe incredibilul Hulk, refuza sa participe la promovarea filmului.

Potrivit unei clauze din contractul actorului in varsta de 38 de ani, acesta ar trebui sa ia parte la toate actiunile de promovare a filmului si sa se intalneasca cu reprezentantii presei.

Fox News sustine ca actorul nu a mers la avanpremiera din cauza confictului generat de scenariul lungmetrajului care domina box-office-ul american.

Edward Norton le reproseaza celor de la Marvel si Universal Pictures ca nu i-au scos in evidenta participarea sa la acest proiect si ca scenarist.

Zak Penn (X Man) a fost cel care a scris scenariul initial, insa in iulie 2007, Edward Norton i-a adus mai multe modificari, adaugand o serie de dialoguri pentru a-i da substanta omului de stiinta Bruce Banner.

Din fericire, partenera sa din film, Liv Tyler a fost prezenta la avanpremiera, ea fiind sub contract pentru urmatoarele doua filme din seria Hulk, spre deosebire de Norton.

Filmul ruleaza deja in cinematografele din Romania, indredibilul si verdele Hulk completand lista super-eroilor.

Foto: www.edward-norton.org

The Incredible Hulk – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter