Ela Crăciun ne învaţă Numai de bine!

Publicat pe

Preocupată de mult timp de ceea ce înseamnă un stil de viaţă sănătos, mai ales că este mămica a doi copii minunaţi, prezentatoarea Ela Crăciun are acum ocazia să le dezvăluie şi telespectatorilor informaţii utile şi uşor de pus în practică.

 Ela Craciun

 

De la începutul lunii martie, Ela prezintă emisiunea Numai de bine!', difuzată în fiecare duminică, de la 9.30, pe Antena 3, live pe antena3.ro, şi înregistrată pe platforma AntenaPlay  în care promovează viaţa frumoasă şi armonioasă.

 

Cu toţii avem un stil de viaţă activ şi ne dorim să construim şi să realizăm foarte multe. Și observ acest lucru, mai ales, prin prisma ştirilor pe care le prezint în fiecare weekend. Însă, în tot acest tumult, nu trebuie să uităm de ceea ce este cel mai important: grija pentru noi şi pentru cei dragi şi pentru o viaţă echilibrată! În emisiune vom afla într-un mod relaxat despre cum putem să trăim echilibrat!', a declarat Ela Crăciun.

 

În emisiunea 'Numai de bine', telespectatorii pot urmări rubrica de bun gust  susținută de Anca Lungu, pe cea de frumusețe cu Olivia Păunescu şi pe cea de sport cu Maria Linda.

 

Ela continuă să fie prezentatoarea ştirilor matinale din weekend de la Antena 3 şi ambasador al campaniei 'Vreau să fiu demn', un proiect special iniţiat de Fundaţia Mereu Aproape. De asemenea,  este prezentă şi în blogosfera românească, pe blogul său, www.elacraciun.ro, vedeta TV dezvăluind numeroase trucuri şi tipsuri despre sănătate şi nu numai.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter