Ellen DeGeneres si Portia de Rossi - Nunta visata devine realitate

Publicat pe
Cunoscuta realizatoare de talk show-uri Ellen DeGeneres si actrita Portia de Rossi urmeaza sa se casatoreasca foarte curand, cele doua stabilind si ziua ceremoniei.

Si ca in orice casatorie exista si un inel de logodna pe care Ellen i l-a oferit frumoasei Portia. Aceasta poarta acum pe deget un inel al cunoscutei companii de bijuterii din Los Angeles, Neil Lane, batut cu diamante roz.

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi

Prezentatoarea de televiziune a dezvaluit presei ca impreuna cu logodnica sa a stabilit si data casatoriei, fara ca aceasta sa fie facuta publica insa.

Ellen si-a anuntat de altfel casatoria in luna mai in cadrul uneia dintre emisiunile sale, cu putin timp inainte ca mariajul intre persoanele de acelasi sex sa fie declarat legal de Curtea Suprema din California.

inel Neil Lane

Ellen si Portia au inceput pregatirile pentru ceea ce ele numesc „nunta visata', ceremonia urmand sa fie una grandioasa. Nu este exclus ca o parte a acestui eveniment sa se desfasoare la televizor, in fata intregii Americi.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter