Ellie White le va cânta colinde copiilor grav bolnavi din Bacău

Publicat pe

Ellie White a decis ca în luna decembrie, înaintea sărbătorilor de iarnă, să le facă o surpriză plăcută copiilor internați în Centrul Daniel din Bacău. Artista va ajunge în inima Moldovei special pentru a se întâlni cu micuții care se confruntă cu severe probleme de sănătate, urmând a participa, alături de ei, la o serbare de Crăciun.

Ellie White 16a

Cântăreața a aflat de situația copiilor de la centrul Daniel în cadrul emisiunii „Prețuiește Viața', prezentată de Andreea Marin la TVR1, când a cântat cel mai nou hit al său, „Vânzător de lumină', alături de Viky Red.

Ellie White a urmărit cazul expus în emisiune și s-a arătat deosebit de emoționată de eforturile pe care cei care au înființat centrul le duc pentru a le oferi prichindeilor îngrijirea adecvată problemelor medicale cu care se confruntă.

Ellie White urmează să se întâlnească cu aceștia și să le cânte colinde în cadrul unei serbări cu totul speciale. Micuții internați în Centrul Daniel suferă de retard neuromotor, sindromul Down, autism, ADHD sau afecțiuni neurologice.

Cântăreața a donat recent sânge pentru ajutorarea copiilor afectați de inundațiile din județul Galați, implicându-se în acțiunea „Fii un super erou', inițiată de Centrul Medical pentru Copii MAIA. În plus, artista a participat până în prezent la maratoane caritabile cu scopul ajutorării copiilor bolnavi

 

 

 

Foto: PR

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gg8LlUBVAMQ[/youtube]

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter