Ellie White a nascut un baietel!

Publicat pe

De aseara, Ellie White este fericita mamica a unui baietel perfect sanatos. Artista a adus pe lume, in urma unei operatii de cezariana, un baietel cu greutatea de 3,760 kg. Doru Tinca, logodnicul si managerul artistei, i-a fost alaturi si a asistat la nastere in sala de operatie.

 

Ellie White si Doru Tinca

Ellie White si Doru Tinca

 

Termenul initial al nasterii era undeva intre 5 si 9 decembrie. In ultimele zile, Ellie s-a simtit relativ bine, asa ca  nu anticipam ce avea sa se intample. Ieri am fost la controlul saptamanal, iar doamna doctor ne-a spus ca micutul nu mai are rabdare si ca este timpul sa vina pe lume. In doar o ora, Ellie avea sa fie in sala de operatie. Totul s-a petrecut ametitor de repede!', declara Doru Tinca.

Micutul, pe care cei doi il vor  boteza Mihai, s-a dovedit a fi foarte galagios, fapt pentru care artista a si glumit atunci cand l-a tinut pentru prima data in brate: Cred ca va ajunge tenor cand va fi mare!', a spus ea cu lacrimi de bucurie in ochi.

 

Pe intreaga perioada a sarcinii,  Ellie White a avut o activitate profesionala intensa. Dupa succesul inregistrat de hitul „Sete de noi', artista a filmat un videoclip in Malta, pentru piesa Ziua mea', pe cand era insarcinata in patru luni, si a sustinut concerte pana in luna a opta de sarcina.  Ea va reveni pe scena la finalul acestui an, pentru concertele de Craciun si Revelion.

 

 

Ellie White, ultima sedinta foto inainte de nastere

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter