Ellie White, pe urmele „Contelui de Monte Cristo” in Malta

Publicat pe
Dupa ce in primavara a facut furori cu „Sete de Noi', videoclip in care invitat special a fost actorul  George Pistereanu, Ellie White ataca topurile acum cu o noua piesa in limba romana, „Ziua Mea'.
 

Ziua Mea' se bucura de un videoclip filmat in luna iulie, in Malta, in aceleasi locuri in care s-a turnat si pelicula „Contele de Monte Cristo', care i-a avut in rolurile principale pe Gerard Depardieu si Ornella Muti.

Elli White Malta

 

Am filmat videoclipul piesei in Malta, la invitatia Ministerului Maltez de Turism si al agentiei de turism Malta Travel. Prima zi de filmare am inceput-o cu o plimbare pana la Fereastra Albastra, una din emblemele insulei Gozo. Locul este de vis. Am filmat printre stancile sapate de valurile si vantul Mediteranean, am inotat in apa limpede si am ajuns in locul in care au fost filmate si cateva scene din „Contele de Monte Cristo”', declara Ellie White.

 

Malta i-a oferit artistei si ocazia de a filma in ineditul parc de distractii Popeye Marinarul.

 

Intr-o alta zi, am filmat in locurile unde s-au turnat scenele din filmul cu Dustin Hoffman in rolul principal. Localnicii au transformat tot acest decor intr-un imens parc de distractii. Este unic in felul lui, ceva ce nu poate fi comparat cu niciun alt parc din lume. In a treia zi, am ajuns la  Valetta, capitala tarii, un oras superb aflat in patrimoniul UNESCO', mai povesteste Ellie White.

Ellie White Malta

 

Solista a ales pentru noul sau clip un manechin din Malta.

 

Ziua Mea” este acea zi la care viseaza orice fata, o zi in care totul este asa cum isi doreste ea, este ziua in care il are alaturi pe baiatul pe care il iubeste si  alaturi de care traieste o poveste de iubire ideala!  Baiatul cu care imi traiesc eu povestea de dragoste din videoclip este un model ales din Malta. Este frumos, am comunicat foarte bine cu el si ne-am simtit excelent impreuna!', declara Ellie White.

 

 

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter