Ellie White, prima vacanță peste hotare alături de băiețelul ei!

Publicat pe

Ellie White a petrecut, săptămâna trecută, prima vacanță peste hotare alături de logodnicul ei, Doru Tinca, și de fiul lor, Mihai. Au ales ca destinație o zonă caldă, însă nu departe de România pentru ca zborul să nu îl obosească pe micuțul ei, dar nici să îi afecteze sarcina.

 

Artista a petrecut o săptămână de neuitat în Malaga, sudul Spaniei, ocazie cu care s-a relaxat după perioada încărcată din preajma revelionului, când a avut șapte concerte alături de bandul ei live.

 

Ellie s-a cazat, alături de familia ei, la un hotel situat chiar pe plajă. Au avut astfel ocazia să admir răsăritul de soare zi de zi, de la balconul camerei de hotel.

 

A fost foarte relaxant. Ne-am plimbat pe malul Marii Mediterane, am vizitat muzeul maritim din oraș, muzeul Picasso, catedrale superbe. La un moment dat, Mihăiță ne-a scăpat din mâini în aglomerație și a fugit într-o piață centrală. Ne-am panicat. L-am găsit lângă scuterul unui polițist. Era fascinat și vroia sa se urce pe el. Am avut nococul că domnul polițist era foarte amabil și a intrat în joc. L-a lăsat să îl urcăm pe șaua vehiculului. Mihai era tare fericit. Era fascinat și de uniforma și șapca politistului. La fel s-a întâmplat și în Marbella. Ne-am întors din Malaga cu bateriile încărcate, optimiști și pregătiți de muncă. Mai am patru luni de sarcină, însă voi cânta până în ultima lună, mai ales acum că am propriul band, un vis mai vechi de-al meu', declară Ellie White.

 

Artista este însărcinată și va aduce pe lume cel de-al doile copil la sfârștiul lunii mai. Ellie White și Doru Tinca mai au un băietel, Mihai, în vârstă de doi ani și două luni.

 

Ellie White, prima vacanță peste hotare alături de băiețelul ei!Ellie White, prima vacanță peste hotare alături de băiețelul ei!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter