Elton John, în război cu Dolce&Gabbana

Publicat pe

Elton John a propus boicotarea creaţiilor brand-ului Dolce&Gabbana, după ce designerul italian Domenico Dolce a susţinut că acei copii născuţi prin fertilizare in vitro sunt „sintetici'.

Elton John

 

Cântareţul s-a simiţit primul lezat de aceste comentarii, el crescând alături de partenerul lui de viaţă, David Furnish, doi copii născuţi de o mamă-surogat.

 

„Cum îndrăzneşte să-mi numească copiii sintetici?', a scris Elton John pe Instagram.

 

Ruşine vouă că aţi arătat cu degetele voastre neînsemnate şi pline de idei preconcepute către fertilizarea in vitro – un miracol care a permis unor legiuni întregi de oameni iubitori, fie ei hetero sau homosexuali, să-şi îndeplinească visul de-a avea copii!

 

Aveţi o gândire arhaică care nu-şi mai găseşte locul în vremurile noastre, la fel ca şi creaţiile voastre vestimentare. Nu voi mai purta niciodată Dolce & Gabbana #BoycottDolceGabbana.”, a continuat artistul.

Stefanno Gabbana si Domenico Dolce

Stefano Gabbana&Domenico Dolce

 

Domenico Dolce, catolic practicant, care formează de mai mulţi ani un cuplu cu Stefano Gabbana, partenerul lui de afaceri, a dat un interviu reistei italiene Panorama, care a stârnit furia lui Elton John.

 

Te naşti având o mama şi un tată. Cel puţin, aşa ar trebui să stea lucrurile, iar eu nu sunt convins de copiii născuţi în urma testelor chimice, de bebeluşii sintetici. Închiriezi un uter, alegi sperma dintr-un catalog… Şi apoi trebuie să le explici acelor copii cine sunt mamele lor. Eu sunt gay. Nu pot avea copii. Cum nu cred că poţi avea totul în viaţă', a declarat Domenico.

 

Elton John si David Furnish

Elton John&David Furnish

 

Creatorii italieni au prezentat recent la Milano o colecţie impresionantă dedicată mamei, pe podium urcând top modele însărcinate sau având copii în braţe.

 

In decembrie anul trecut, Elton John si David Furnish s-au casatorit, la ceremonie asistand si cei doi copii ai lor, Zachary, de 4 ani, si Elijah, de 2 ani.

 

Foto: Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter