Emil Mandanac va fi Printul Mihail in prima telenovela de epoca

Publicat pe

Prima zi de casting pentru prima telenovela de epoca a fost una extrem de solicitanta, Emil Mandanac si Adrian Stefan reusind sa obtina 2 dintre cele mai importante roluri.

Prima proba prin care au trecut Razvan Fodor, Emil Mandanac, Liviu Virciu, Adrian Stefan, Jorge, Corneliu Ulici si alti 6 tineri actori a fost o secventa pe care au jucat-o alaturi de Diana Dumitrescu. Imbracati in ofiteri, acestia au valsat impreuna cu Diana, iar la un moment dat au trebuit sa incalce conventiile epocii si sa sarute personajul interpretat de ea.

Emil Mandanac
Emil Mandanac – proba 1

Razvan Fodor, Liviu Virciu, Adrian Stefan, Emil Mandanac, Andrei Rosu si Jorge au trecut de prima proba si au mers mai departe, jucand o secventa in compania lui Marian Ralea.

Adrian Stefan
Adrian Stefan – proba 1

Emil Mandanac, Liviu Virciu si Adrian Stefan au luat si aceasta proba, calificandu-se pentru cea de-a treia in care au trebuit sa joace o seceventa tensionata in care au trebuit sa se impuste.

Emil Mandanac, Marian Ralea
Emil Mandanac si Marian Ralea – proba 2

Emil Mandanac a fost ales sa interpreteze rolul Printului Mihail, in timp ce Adrian Stefan si Liviu Virciu si-au disputat rolul pentru care fusese ales intial Emil Mandaneac. La final, Adrian Stefan a fost cel care a obtinut rolul.

Emil Mandanac
Emil Mandanac – proba 3

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter