Emilia Clarke a fost desemnată “Cea mai sexy femeie în viaţă”

Publicat pe

Emilia Clarke are un an fabulous, actriţa britanică aflată în distribuţia serialului-fenomen The Game of Thrones' fiind desemnată Cea mai sexy femeie în viaţă'.

 

Interpreta peronajului Daenerys Targaryen, cunoscută şi ca „mama dragonilor' din serialul de televiziune de mare succes a primit acest titlu din partea revistei Esquire care i-a oferit un pictorial de senzaţie în cel mai recent număr.

 

Tânăra actriţa fusese deja desemnată de către GQ „Femeia anului', iar noul titlu o aduce în centrul atenţiei.

 

„Face un rol memorabil în «Urzeala tronurilor» şi a fost alegerea nr. 1 a tuturor angajaţilor revistei, prietenilor şi familiilor lor… Poate să joace o regină sau pe vecina de alături, o femeie dominantă sau o prietenă', şi-a justificat revista alegerea.

 

La 28 de ani, Emilia face furori şi pe marile ecrane, ea jucând în „Terminator Genisys' unde a fost distribuită în rolul lui Sarah Connor, interpretat în trecut de Linda Hamilton. Un vis care pentru ea a devenit realitate.

 

Foto: Hepta

 

Emilia Clarke a fost desemnată Cea mai sexy femeie în viaţă'Emilia Clarke a fost desemnată Cea mai sexy femeie în viaţă'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter