Emilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge”. Ce probleme de sănătate are

Publicat pe

Emilia Ghinescu se mândrește cu cei trei copii ai ei și spune că rolul de mamă este cea mai mare împlinire din viața ei. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă încă din adolescență, interpreta de muzică populară a reușit să ducă sarcinile la termen, punându-și propria viață în pericol. Recent, artista a făcut câteva dezvăluiri despre riscurile la care s-a supus pentru a deveni mamă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate inteprete de muzică populară din România. În plan personal, artista formează un cuplu cu Sebastian Albăstroiu de 13 ani și au împreună o fiică, care a venit pe lume în anul 2016. Din căsnicia cu fostul soț, aceasta mai are o fată și un băiat. Recent, Emilia Ghinescu a recunoscut că fiecare sarcină a fost cu risc ridicat, având în vedere problemele renale cu care se confruntă din perioada adolescenței.

Emilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge'. Ce probleme de sănătate areEmilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge'. Ce probleme de sănătate are

Emilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă și nu a ținut cont de avertismentele medicilor. De la vârsta de 15 ani, artista se confruntă cu probleme renale, iar medicii i-au spus că va fi dificil să rămână însărcinată. Interpreta de muzică populară se mândrește cu cei trei copii ai ei, însă recunoaște că i-ar fi plăcut să aibă o familie mai numeroasă.

Citește și: Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui'

Citește și: Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu, după 12 ani de relație: „Trebuie să vrea și el”

Citește și: De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună'

Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol pentru a deveni mamă

Emilia Ghinescu se confruntă cu probleme renale încă din perioada adolescenței, care pot cauza complicații ale sarcinii. Medicii i-au spus artistei că îi va fi dificil să ducă o sarcină până la termen și că se suspune unor mari riscuri.

„Pe la 14-15 ani am avut o durere foarte mare la rinichi și m-am dus la un control. La ecograf mi-a fost descoperită această malformație și mi s-a spus că dacă voi putea avea măcar un copil, atunci e mare lucru! Dar, mai mult de unul, nu. La acea vârstă nu am luat în seamă aceste lucruri. Când l-am avut pe Andrei, am avut o sarcină destul de lejeră. Nu știu, în sensul că la mine a fost și din naștere. Ambii rinichi sunt mai mici, ei sunt funcționali, însă rinichiul drept este întors', a spus aceasta, potrivit demamici.ro.

„Eram în luna a opta de sarcină când m-am trezit într-o baltă de sânge'

Emilia Ghinescu spune că prima sarcină a decurs fără complicații, însă următoarele două au fost cu risc crescut. Artista recunoaște că și-a riscat viața pentru a a deveni mamă, însă nu regretă deciziile luate.

„A fost foarte bine. La Andrei nu am avut probleme cu rinichii, am fost la control în mod regulat, nici măcar nu m-am îngrășat foarte mult. Cea mai mare problemă a fost la Erika. Am luat în sarcina cu ea peste 20 de kilograme. Eram în luna a opta de sarcină când m-am trezit într-o baltă de sânge în pat și a trebuit să ajung la spital pentru că mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.

De atunci am stat numai la pat, îmi era foarte greu cu deplasatul, eram și pe perfuzii. Însă a meritat, privind acum în urmă. Iar referitor la faptul că mi-am riscat viața când am decis să fac un nou copil, cred că orice mamă își asumă acest risc, chiar și o mamă sănătoasă', a adăugat artista.

Emilia Ghinescu a mințit medicul pentru a putea păstra sarcina

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Emilia Ghinescu a fost avertizată de medici că există riscul să se confrunte cu insuficiență renală, care i-ar pune viața în pericol. Interpreta de muzică populară recunoaște că și-a mințit medicul pentru a putea păstra sarcina.

„Toți copiii sunt făcuți la diferențe mari de ani. Între Andrei și Erika sunt 8 ani, între Andrei și Anastasia sunt 18 ani. La 37 de ani am născut-o pe cea mică. La ea, sarcina era cu riscul cel mai mare, pentru că făcusem deja două intervenții la rinichi, iar domnul doctor profesor Sinescu mi-a spus că nu mai pot avea copii din punct de vedere renal. Ginecologic, nu era nicio problemă. Însă organismul meu nu mai putea duce încă o sarcină.

Medicul meu m-a trimis la dl profesor Sinescu, considerând că are o părere mai avizată în cazul meu și să-mi dea el verdictul dacă mai pot duce sau nu o sarcină. Bineînțeles că nu m-am dus, i-am spus medicului că am fost la dl doctor Sinescu și că mi-a dat voie să țin sarcina. Și iar am riscat. Norocul meu a fost că nu m-am îngrășat mult în sarcină. Am luat 4 kilograme, iar Anastasia a cântărit 3,700 grame. Restul a fost lichid amniotic, deci nu a fost un efort mare nici pentru rinichi.

Profesorul Sinescu sigur mi-ar fi spus să renunț la sarcină. Eram sigură că asta ar fi urmat cu ce aveam eu.

„Aveți deja doi copii, de ce să vă complicați așa mult? De ce să riscați un blocaj renal?', mie asta îmi spuneau medicii.

Eu în drum spre medic mi-am spus: „Doamne, dacă tu mi-ai dat sarcina asta, atunci trebuie să o țin, să merg cu ea până la capăt. Și dacă tot mi-ai dat-o, te rog din tot sufletul să fie fată. Și așa a fost', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă