Emma Watson iubeşte din nou

Publicat pe

La 25 de ani, Emma Watson, interpreta personajului Hermione din saga „Harry Potter' trăieşte o nouă poveste de dragoste.

 

emma watson

 

Cel care i-a cucerit inima frumoasei actriţe britanice este William „Mack” Knight, un om de afaceri din New York, în vârstă de 35 de ani, alături de care Emma ar fi făcut deja o escapadă romantică în California, cei doi cazându-se la Post Ranch Inn, un hotel de 5 stele.

 

„Mack este un bărbat normal, foarte realist. Nu are nimic de-a face cu Hollywood-ul, iar Emma adoră acest lucru. Ea a suferit mult după despărţirea de Matthew şi i-a luat ceva timp până să fie capabilă să se întâlnească cu altcineva', a mărturisit un apropiat pentru The Sun.

 

Această relaţie a Emmei vine dupa cea cu jucătorul de rugby Matthew Janney despre care a vorbit într-un interviu pentru Vogue. Actriţa a mărturisit că s-a simţit foarte rău şi că a încetat să vorbească despre această poveste chiar înainte de despărţire pentru a-şi da seama cum se poate regăsi.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter