Emoţionanta declaraţie de dragoste a lui Pierce Brosnan pentru soţia lui

Publicat pe

Cu câteva zile înainte de Valentines Day, Pierce Brosnan i-a făcut o declaraţie simplă şi emoţionanta soţiei lui, cu care este căsătorit de 15 ani.

 

pierce3

 

„My Love…' (Dragostea mea n.r) sunt cele două cuvinte alese de fostul James Bond pentru Keely Shaye Smith, femeia care i-a dăruit 2 copii.

 

Actorul în vârstă de 62 de ani şi-a însoţit mesajul cu o fotografie cu ei, făcută în urmă cu câţiva ani în care îşi priveste cu multă dragoste soţia.

 

Anii au trecut, dar sentimentele au rămas la fel de puternice. Keely a reuşit să îi vindece inima lui Pierce Brosnan după ce acesta şi-a pierdut prima soţie din cauza unui cancer ovarian.

 

pierce1

 

„Are acea forţa fără de care nu pot trăi. Sunt neputincios atunci când mă priveşte', a mărturisit actorul despre ziarista care i-a devenit soţie în 2001.

 

Pierce Brosnan se pregateşte să joace în următoarea perioadă într-o adaptare după romanul lui Ernest Hemingway, „Across the River and Into the Trees'.

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă