Emoţionanta scrisoare a actorului Benedict Cumberbatch către Moş Crăciun

Publicat pe

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Premiul Oscar anul trecut, a scris o scrisoare emoţionantă adresătă lui Moş Crăciun şi prezentată în cadrul seriei de lecturi publice Letters Live Natioanal Letter Writing Day' găzduită de Covent Garden.

 

benedict

 

Celebrul actor numit anul acesta Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), pentru servicii importante aduse artei dramatice a scris că Moşul trebuie să fie prezent pentru a fi alături de copii, deşi lumea se confruntă cu mari probleme, precum mediul, criza imigranţilor, sistemul de sănătate, educaţia, drepturile omului, fundamentalismul sau războaiele.

 

„Dumnezeu ştie ca avem nevoie de tot ajutorul posibil. Dar tu eşti al copiilor. Aceşti copii care au nevoie de magie într-o lume în care graniţele dintre inocenţa şi responsabilităţi, imaginaţia bogată şi obstacole se redesenează continuu. Iată ceea ce mi-aş dori să-ţi cer: un pic mai mult timp pentru copilărie.

 

Actorul îi cere lui Moş Crăciun să le abată copiilor atenţia de la această lume nebună, pentru ca ei să poată râde, în loc să plângă. Mai ales cei care sunt bolnavi, suferă de foame sau de sărăcie. Mai ales cei care se ascund în case în timp ce din cer cad bombe. „Ajută-ne să iluminăm lumea lor cu o clipă de bucurie şi de speranţă', a scris, de asemenea, celebrul actor.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter