Emoţionanta scrisoare a lui Brigitte Bardot pentru Alain Delon la împlinirea a 80 de ani

Publicat pe

Alain Delon a împlinit pe 8 noiembrie 80 de ani şi printre urările şi felicitările primite cu această ocazie din întreaga lume s-a strecurat şi o scrisoare semnată de Brigitte Bardot.

 

Cei doi, adevărate simboluri ale cinematografiei franceze, ajunşi acum la 80 de ani, au jucat împreuna în două filme, „Amours Célèbres', filmat în 1961 şi „Histoires Extraordinaires', din 1968.

 

Brigitte a scris de mână această scrisoare pentru Alain Delon, un fel de alter-ego al ei, şi a publicat-o pe contul său de Twitter:

 

„Eşti simbolul viu al acestei capodopere pe care Franţa a creat-o în acest secol pe care noi l-am parcurs împreună. Tu eşti un vultur, ying şi yang, tot ce e mai bun şi mai rău, toate acestea făcându-te inaccesibil, dar totuşi apropiat, rece şi fierbinte, în acelaşi timp.

 

„Tu porţi în tine frumuseţea, curajul, eleganţa şi forţa care te-au trasformat într-un mare star internaţional, niciodată egalat sau înlocuit. Meriţi respect şi admiraţie, dar şi dragoste, căldură şi complicitate pe care eu le împart cu tine dintotdeauna.

 

„Aniversare fericită, Alain al meu! Te iubesc de 80 de ori', şi-a încheiat Brigitte Bardot superba scrisoare, o adevărată declaraţie de iubire, prietenie şi admiraţie pentru Alain Delon.

 

Emoţionanta scrisoare a lui Brigitte Bardot pentru Alain Delon la împlinirea a 80 de aniEmoţionanta scrisoare a lui Brigitte Bardot pentru Alain Delon la împlinirea a 80 de ani

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter