Eros Ramazzotti şi Marica Pellegrinelli – Super îndrăgostiţi la Paris

Publicat pe

La câteva zile după ce s-au căsătorit în decorul încântător al vilei artistului din Piemont, Eros Ramazzoti şi, tânăra lui soţie, top modelul Marica Pellegrinelli, au luat avionul spre Paris.

 

Aceasta poate fi considerată luna de miere a cuplului care a profitat de faptul că în capitala franceză se desfaşoară în aceasta perioadă Săptămâna modei şi au participat la show-ul Valentino, casa de modă care i-a creat superbei Marica rochia de mireasă pe care era imprimat un portativ cu melodiile soţului ei.

 

Eros şi Marica au făcut senzaţie la Paris, ţinându-se de mână şi sărutându-se tot timpul. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, Marica a arătat mai mult decât şi-ar fi dorit, iar vinovat de aceasta a fost chiar soţul său care i-a ridicat rochia în momentul în care a îmbrăţişat-o, lăsându-i astfel la vedere posteriorul.

 

Fotografii prezenţi în spatele cuplului au surprins, bineînţeles, momentul…

 

 

Foto: Hepta

 

Eros Ramazzotti şi Marica Pellegrinelli  – Super îndrăgostiţi la ParisEros Ramazzotti şi Marica Pellegrinelli  – Super îndrăgostiţi la Paris

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter