Este OFICIAL. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

Publicat pe

După retragerea Mihaelei Rădulescu, Mihai Petre revine în juriul Românii au talent. Acesta va face echipă cu  Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

„Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune', spune Mihai Petre.

Filmările pentru sezonul nouă a show-ului Românii au talent debutează vineri, 5 octombrie.

Mihai Petre a părăsit juriul Românii au talent în urmă cu patru ani, odată cu plecarea în trustul Intact a producătoarei de atunci a emisiununii, Mona Segall. La Antena 1, Mihai Petre a fost jurat în emisiunea Dancing with the stars / Dansează printre stele, care a fost difuzată doar un sezon.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter