Esti cel mai talentat fotograf? Castiga realizarea unui shooting Viva!

Publicat pe

Esti cel mai talentat fotograf din Romania? Simti esenta culorii, ai o perspectiva de artist iar shooting-urile de fashion sunt viata ta? Viva te vrea in echipa!

 

Revista Viva! cauta cei mai buni fotografi din Romania pentru a ii face vedete. Fii una dintre ele!

 

Cromatica, culorile tari si atitudinea fashion sunt un must-have.  Fii scenaristul propriului shooting de moda si creaza cele mai bune cadre, indrazneste si uimeste cu cele mai interesante abordari, descopeara si arata-ne cele mai uimitoare unghiuri de abordare.

 

Concurs foto

Foto: Ciprian Strugariu

Trimite pe adresa  [email protected]  o selectie a celor mai bune 10 fotografii din portofoliul personal online insotite de site-ul/ blogul unde pot fi vazute si alte lucrari, si participa la concursul toamnei Viva!

 

Cele mai bune poze vor fi alese de redactia Viva! iar cel mai talentat fotograf va realiza alaturi de o echipa de profesionisti un shooting de moda in revista Viva! de numarul urmator.

Numele tau va fii cunoscut de o lume intreaga!

Acest concurs a expirat pe data de 15 octombrie.

 

 

 

PONT:

 

Un shooting de fashion inseamna emotie, personalitate si atitudine. Ofera o atentie deosebita pregatirii modelului, felului in care este realizat machiajul si  aranjat parul. Fii atent/a ca machiajul pentru un astfel de shooting este cu totul diferit de cel de strada si trebuie sa scoata in evidenta anumite trasaturi ale subiectului sau sa completeze cromatic ansamblul.

 

La final nu uitati ca subiectul fotografiei este prezentarea unui articol vestimentar. Acesta trebuie scos in evidenta la fel de mult ca si atitudinea modelului, spatiul ales si emotia transmisa de fotografie.

 

Regulament:
Acest concurs se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor, persoane rezidente pe teritoriul Romaniei.
Concursul are termen limita ziua de 15 octombrie 2012, fiecare concurent avand dreptul sa inscrie 10  fotografii la adresa [email protected]
Cerinte tehnice si legale:
1. Dimensiuni si format:
– latura cea mai mare a imaginii – 1000 pixeli,
– dimensiunea maxima = 200 KB,
– formatul de fisier = .jpg (JPEG – RGB),
2. Titlul fisierului trebuie in mod obligatoriu sa fie in forma urmatoare: Nume_prenume-Numar imagine
3. Fiecare participant poate trimite  maxim 10 imagini.
4. Imaginile publicate sunt COPYRIGHT de realizatori; organizatorii isi rezerva dreptul de a publica imaginile castigatoare in media
5. Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-ul www.viva.ro, in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.
6. Imaginile care nu respecta prevederile din regulament vor fi excluse in concurs.
7. Inainte de a trimite o fotografie, orice concurent va cere acordul expres al persoanelor care apar in fotografia trimisa cu privire la participarea acesteia la concurs.
8.Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti.9
9. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.
10. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs.
11. In cazul in care concurentul este minor, raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei civile.
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter